Avgjort

Oavgjort efter full tid, två mållösa förlängningar och så straffar. Straff efter straff följdes de åt, men som av en slump, snubblande Kalmar-Mönsterås till och Västerås kunda avgöra blixtsnabbt.
Efter tre månaders verkande, krystades beslutet alltså fram.
Efter ett antal tack men nej tack, blev det ja tack.
Och det blev alltså Västerås.
Ett projekt på ett år.

Och kanske existerar Kalmar även efter sommaren 2010?

Och krystades gjordes det också i Uppsala och Sonja tittade ut på den glada halvan av påskhelgen. Hon var söt på bilden och alldeles säkert i verkligheten vilket erfares helgen vecka 17.

Och gäddorna är många och utlekta i Kronobäck och våren går med in i en annan fas, pre-Västerås.

Sol

Människor hade letat sig ut i Stockholm i lördags. Som om de hållit andan till bristningsgränsen vällde de ut ur husen för att tjippa efter sol. Medborgarplatsen var full av folk och Nytorget var full av folk. De knäppte upp jackan och rullade upp ärmarna och vända ansiktet mot den värmande solen.Trots alla barn och alla barnfamiljer var alla glada. Ingen bråkade. Alla fick vara med att leka. Det fanns alltid någon plätt för någon. Och våtmarken mellan Oknöbäck och Kronobäcken är inne på sin andra säsong och alla gäddor vet. De väller in från havet och det formligen kokar i det grunda vattnet. Stora gäddor. Små gäddor. De är där för att producera yngel tillsammans.
Ansträngningarna har gett resultat.

hits