miljöagitation, igen.

Man hör sånt som ens inre moraltant vill att man ska höra.

Igår på aktuellt va det vattenfall och klimatsnack och sedan väderper och klimatsnack. Marianne Rundström (heter hon så?) hade nästan inget annat att prata om än klimat. Det va: "staten måste ta sitt ansvar" och "slå näven i bordet och börja handla", "nu är det fastslaget att regnmängderna beror på mänsklig aktivitet och "framtiden och barnen och samhället och hur ska det gå när ska vi börja förändra vår livsstil".

Och när min brorsa ringde gick jag igång om miljöbilar och "fan, att det aldrig händer nåt" och så berättade jag om Marinne Rundström, hon på aktuellt, som efter väderpers presentation sa nåt om att "ta en charter", då nästan skrek jag i luren att det va ju själva fan att folk aldrig lär sig, det är ju chartrar och sånt vi INTE ska åka på ovh det sitter hon och säger efter att ha klimatsnackat en hel sändning. Och jag tänkte att jag skulle skriva om att hon sa just detta och moralisera lite på bloggen.

Men det är tur att internet finns. Jag tänkte att jag måste höra vad hon sa exakt. Men det enda jag hörde var att hon mumlade något om att det "börjar bli tjatigt", och menade då det kassa vädret.

Nu ska jag diska.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits