Musik musik musik

Vi gick vidare i Bodog Battle. Ny audition 16 dec. I morgon spelning på Söderport. Självaste Granlund kommer (Kalmariter känner honom som en av de tyngre recensenterna). Då får han även se Kim Stranne och kollektivet.

Det känns som att Kalmar ändå har nån slags rockpopscen nu. Det är till exempel vi, Kim Stranne och Kollektivet, Swedish for Beginners (som ju också är Göteborgsbaserade) och Apollo drive (fd Leaf).  Alla, utom Kim som inte deltog, gick vidare i Bodog battle. SFB har spelat på en festival i England för osignade band och har säkert snart kontrakt. Kim Stranne och Kollektivet har spelat in skiva och fått erkännanden på allears som etta på sverigelistan. Vi och SFB vann en alleras-tävling i form en spelning på Sticky Fingers 21 november.

Och igår va det genrep. Och mitt i alltihop skrev vi en ny låt som kändes sådär mitt i prick som det gör mycket sällan. Spännande framöver..

Har haft en intensiv vecka med spelning i stockholm, domstolsförhandlingar, tjafsiga möten, ändrade planer, arga "kunder" och trevliga middagar och det är skönt att efter några timmars jobb i morgon börja rådda inför kvällen. Syns kanske där då.

Kommentarer:
Postat av: fb

Va KUL att ni GICK VIDARE!!!
Roligt också att känslan kom när det gäller låtskriveriet.
Heja!

2007-11-01 @ 22:44:55
Postat av: Anonym

För att inte tala om Tobias Alba och Monica and the explosion. Några fler?

2007-11-04 @ 12:55:41

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits