Wibe, beroende och Sticky Fingers

Sossen Sören Wibe lyckades nog få över en och en annan person till nejtillEU-lägret. På DN-debatt igår försöker han samla upp ja-sägare till en ökade utbyggnade av kärnkraften. Jag sällar mig gärna till den kören som nynnar om att vi inte ska avveckla all kärnkraft rakt av. Det hade varit oförsiktigt ur klimatsynpunkt. Men bygga ut.. nej tack för min del. Att satsa på förnyelsebart är min uppfattning. Varje satsning på något annat, hämmar den utvecklingen. Det finns en massa olika typer av miljö- och hållbarhetsaspekter, lokalt och globalt, att väga in. Miljöfrågor är mer än bara klimat. (Och faktum är att i effekt räknat har Sverige aldrig haft mer kärnkraftsel än idag. )



Skulle in på internet i förrgårkväll, men telefonledningen va död. Ringa support från mobilen och hålla på, prognos: kan va fixat på måndag.

Minns ni hur skönt det va när de förbjöd rökningen på krogarna. Även fast man va en av dom rödögda som stod på dansgolvet med en öl i handen och en cig i mungipan kände man liksom en lättnad att man slapp det där. "Tack för förbjudet för jag kunde inte säga nej själv.."

Lite så, nu när jag inte kommer åt internet..

Vi snackar hjärnfysiologi, molekyler och grejer, dopamin, belöningssystem.

Blev lugn och drabbades av någon slags kreativitet  och tänkte det där kan jag blogga om.

Så det är tur att det finns internet på jobbet..



Det fortsätter att klirra in små belöningar till Tones of Home. Vi var en av vinnarna till allears Livegiget. I slutet på november ska vi spela på Sticky Fingers i Göteborg.

Håll uppsikt på www.myspace.com/tonesofhomespace

Kommentarer:
Postat av: camilla

hej David. Vi snackade i telen häromdagen. Vilken söt blogg du har :) Som sagt, jag förvarnar dig för att kika i min ;) Skriver ni egna låtar i ert band? Ha det bra, så hörs vi.


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits