Kan själv

Man kan baka bröd på flera sätt. Man kan sätta sätta surdegskulturer och gå in för det. Leta det perfekta brödet. Man gör det för att man vill ha det på ett visst sätt. Ett sätt som inte går att köpa.

Och man kan köpa färdiga mjölblandningar. Det ända man behöver bidra med är vatten. Och det känns ändå som att man bakat Sitt Eget Bröd. Man bakar sitt bröd och går sedan på groggfest och har riktigt trevligt. Dagen efter äter man Sitt Eget Bröd till frukost.

Man blandar sin blandning och det känns som att man inte är beroende av någon. Man behöver inte någon affär eller grossist eller maskin eller företag som vet hur man gör och som petar ingridienser med E framför. Skulle det bli krig och om brödbagarna skulle få stänga sina brödbagerier skulle man klara sig.

Efter det kan man ju tänka på att någon i krig också måste rådda ihop en ugn, fixa lite el, blanda blandningen med gryn´n stuff, fixa jäst och packetera, marknadsföra och leverera etc, så kanske man inte "kan själv" så mycket trots allt eller är så värst oberoende.

Men känslan är go så länge man kan lura till sig den.

**
 
Korpen är också nästan som på rikigt och ikväll är det match i innomhusserien. Det är längesedan nu och man får göra så gott man kan. Fotboll är ju en sport där man kan gå in för att förstöra för motsåndarna..

Men först några mackor.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

=)


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits